ползи от пречистване на черния дроб

Много са здравните ползи от пречистване на черния дроб. Вижте как детоксикацията на черния дроб може да ви помогне да подобрите цялото си здравословно състояние!

Тялото се очиства от токсините – една от несъмнените ползи от пречистване на черния дроб

Основната функция на черния дроб е да пречиства тялото от натрупаните токсини. Често обаче, органът не може да я изпълнява, защото е претоварен с токсични вещества, които възпрепятстват правилната му дейност. Тогава в тялото се натрупат „шлаки”, които не могат да се изчистят много дълго време. Това може да причини различни здравословни смущения, като заболявания на черния дроб, нарушения на съня, запек, алергии, кожни и ставни проблеми. След извършване на прочистване на черния дроб, цялото тяло се освобождава от токсините, а важният орган започва да функционира нормално.

Енергията се повишава

Известно е, че консумацията на много захар, и процесирани и мазни храни довежда до общо изтощение на организма. Една от главните стратегии за детокс на черния дроб е именно елиминиране на тези храни и замяната им с пълноценни храни. По този начин се възстановява баланса в тялото, като това води до повишаване на енергията и подобряване на здравословното състояние.

Имунните функции се подобряват

Черният дроб изпълнява важни функции за вродения и адаптивния имунитет. Това го превръща в есенциален орган за поддържане на здрава имунна система. За това и детоксикацията на черния дроб може да благоприятства имунните функции.

Метаболизмът се забързва и се улеснява свалянето на килограми

Една от главните функции на черния дроб е обменната. За това той оказва съществено влияние върху човешкия метаболизъм. По-добрата му работа след детокс подпомага обмяната на веществата. А ускореният метаболизъм и стабилизираните хормони могат да помогнат да мнозина да свалят натрупаното излишно тегло.

Как да си осигурите всички здравословни ползи от пречистване на черния дроб?

За детоксикация на черния дроб се изискват няколко стратегии. Необходимо е да се започне здравословна диета, която да включва многообразие от полезни, пълноценни храни. Да се изключат от менюто натоварващите черния дроб продукти и да се засили физическата активност. Препоръчително е и да се стимулират правилните функции на черния дроб чрез прием на природен продукт. За изпълнението на тази задача се доверете на Хептен / Hepten®®. Продуктът е сигурно природно решение за осигуряване на пълна протекция и подобряване на дейността на черния дроб и жлъчката. Мощният ефект се дължи на активната съставка – висококачествен стандартизиран екстракт от Бял трън, под формата на силимарин. Активното вещество е най-добрият естествен хепатопротектор с мощни антиоксидантни, противовъзпалителни и антифибротични свойства. Подпомага детоксикацията на черния дроб и съдейства за регенерация на чернодробните клетки. Пречиства организма от токсини, повлиява благоприятно обмяната на веществата и храносмилането. Проявява жлъчкогонен ефект. Усвоява се пълно и е безопасен за здравето при дълговременна употреба.

borola
Сподели: